50 websites met gratis icoontjes

Je zoekt een icoontje om je online grafics op te smukken, je website te verrijken of je Instagram Stories Highlights covers te maken?

Hier heb je alvast een overzicht van 50 websites die gratis iconen aanbieden. Als je hier je keuze niet in vindt, dan laat je best een set ontwikkelen door een grafisch designer ;-)
Hou er wel rekening mee dat je bij sommige iconen ook de maker ervan moet vermelden in ruil voor het gratis gebruik van zijn of haar designs. Dat kan je op een van jouw informatiepagina's of bij jouw posts.

En nu, het lijstje:

Video's opnemen voor LinkedIn

Vaak zeggen beelden gewoon meer dan woorden. Met video’s kan je emoties oproepen, kijkers echt met je meenemen of ze iets leren, informatie delen en hen jouw verhaal vertellen. Sinds deze zomer kan je met de mobiele app van LinkedIn video's delen met je volgers op LinkedIn. En enkele weken geleden is dit ook via de vaste computer beschikbaar geworden.

Hoe ga je te werk?

Uploaden gaat heel eenvoudig:

Rekruteren via Social Media, hoe ga je te werk?

Onlangs vroeg een bedrijfsleider me advies om geschikt personeel te vinden. Hij had al verschillende pogingen ondernomen, maar zelden vond hij een geschikte kandidaat. Nochtans gaat het om een moderne KMO met een goed gevuld orderboekje met IT-projecten in verschillende sectoren. De personeelsleden zijn zeer tevreden, loyaal en marktconform betaald. De sfeer is er top en de baas organiseert regelmatig een team-event om de groepsfeer te versterken. En toch, een nieuwe collega vinden…het loopt niet altijd zo vlot.

Hoe zit dat in jouw bedrijf? Waar zoek jij nieuwe medewerkers? Is jouw strategie succesvol? Of moet je toch besluiten dat de medewerker waar jij naar op zoek was, de weg naar jouw bedrijf niet gevonden heeft. Dan kan social media jou helpen om jouw match te vinden én te rekruteren. Lees je even mee hoe dat kan?

Canva: Fantastische afbeeldingen maken voor je posts

Mooie en aantrekkelijke afbeeldingen zijn heel belangrijk als het gaat om betrokkenheid te verhogen van jouw lezers, vrienden en volgers. Pas wanneer je goed beeldmateriaal gebruikt, zal jouw bezoekers makkelijk een reactie achterlaten of jouw posts verder verdelen in hun netwerk. Maar wat als je zelf geen talent hebt in Photoshop? Dan komt Canva in het vizier!

LinkedIn: 4 tips hoe je kan omgaan met uitnodigingen van onbekenden

Net zoals elke LinkedIn-gebruiker, krijg jij ook wel eens LinkedIn uitnodigingen van mensen die je helemaal niet kent. Maar hoe ga je daar professioneel mee om?

Je kan natuurlijk elke onbekende gewoon weigeren, maar misschien zit er wel iemand tussen die onverwacht interessant is om jouw doelen te helpen bereiken. En daarom evalueer je de uitnodigingen best vooraleer je een uitnodiging accepteert...of weigert.

Stuur ons een berichtje

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.