Instagram Stories Highlights covers in 10 minuten

Ben je er klaar voor om je Instagram uitstraling naar het volgende niveau te brengen? Wanneer je zelf Instagram Stories Highlights gaat maken, dan draagt dat bij tot jouw persoonlijk of zakelijke uitstraling of brand. Deze Instagram Stories Highlights zijn een fantastische manier om belangrijke informatie over jouw brand direct te delen via je Instagram profiel.

Omdat deze Instagram Stories Highlights centraal in het midden van jouw profiel verschijnen, net onder je Instagram Bio, wil je er zeker van zijn dat deze oogverblindend zijn en de aandacht van de bezoeker onmiddellijk trekken.

50 websites met gratis icoontjes

Je zoekt een icoontje om je online grafics op te smukken, je website te verrijken of je Instagram Stories Highlights covers te maken?

Hier heb je alvast een overzicht van 50 websites die gratis iconen aanbieden. Als je hier je keuze niet in vindt, dan laat je best een set ontwikkelen door een grafisch designer ;-)
Hou er wel rekening mee dat je bij sommige iconen ook de maker ervan moet vermelden in ruil voor het gratis gebruik van zijn of haar designs. Dat kan je op een van jouw informatiepagina's of bij jouw posts.

En nu, het lijstje:

Canva: Fantastische afbeeldingen maken voor je posts

Mooie en aantrekkelijke afbeeldingen zijn heel belangrijk als het gaat om betrokkenheid te verhogen van jouw lezers, vrienden en volgers. Pas wanneer je goed beeldmateriaal gebruikt, zal jouw bezoekers makkelijk een reactie achterlaten of jouw posts verder verdelen in hun netwerk. Maar wat als je zelf geen talent hebt in Photoshop? Dan komt Canva in het vizier!

Stuur ons een berichtje

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.