Lancering nieuwe website voor Bode BV!

Zelfs in Corona-tijd help ik mijn klanten uit de nood!

Robin en Stef van Bode BV (@bodebv) hadden heel dringend een nieuwe website nodig mét geïntegreerde webshop, aanbiedingen, betaalfaciliteiten en voorraadbeheer. Daarnaast gaan we ook op zoek naar de beste social media strategie voor een optimale conversie van bezoeker tot klant.

Met het brede aanbod aan #wereldwijnen, #cava's, barbecues van de topmerken @artola_lifestyle en @hoefats, de vele #barbecue accessoires, #rookhout van @smokeyolivewood, overheerlijke sauzen en kruiden van @grategoods geserveerd op olijfhouten schotels van @bowlsanddishes wilt Bode u de beste culinaire ervaringen geven die u zich kan inbeelden om u, uw familie en vrienden te laten genieten van het buitenkoken op een hoger niveau.

Wil jij deze zomer ook genieten van lekker gegrild vlees of vis op een barbecue van een topmerk? Een lekker fris wijntje in jouw tuin met de geur van rookhout van amandel? Twijfel niet langer en bezoek de gloednieuwe website van Bode op www.bode-bv.com.

Heeft jouw bedrijf ook een nieuwe, professionele en vlotte website nodig, die goed scoort in Google, een duidelijke boodschap overbrengt en bezoekers omzet in klanten? Neem dan gerust contact op om eens kennis te maken.

--------
#webmindz #kortenberg #leuven #zoutleeuw #kmo #ondernemen #lokaalondernemen #kleinezelfstandige #eenmanszaak #website #webshop #socialmedia #bodebv #catering #traiteur #lancering

Jouw reactie

Stuur ons een berichtje

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.