Zelfs in Corona-tijd help ik mijn klanten uit de nood!

Robin en Stef van Bode BV (@bodebv) hadden heel dringend een nieuwe website nodig mét geïntegreerde webshop, aanbiedingen, betaalfaciliteiten en voorraadbeheer. Daarnaast gaan we ook op zoek naar de beste social media strategie voor een optimale conversie van bezoeker tot klant.

Ben je er klaar voor om je Instagram uitstraling naar het volgende niveau te brengen? Wanneer je zelf Instagram Stories Highlights gaat maken, dan draagt dat bij tot jouw persoonlijk of zakelijke uitstraling of brand. Deze Instagram Stories Highlights zijn een fantastische manier om belangrijke informatie over jouw brand direct te delen via je Instagram profiel.

Je zoekt een icoontje om je online grafics op te smukken, je website te verrijken of je Instagram Stories Highlights covers te maken?

Hier heb je alvast een overzicht van 50 websites die gratis iconen aanbieden. Als je hier je keuze niet in vindt, dan laat je best een set ontwikkelen door een grafisch designer ;-)
Hou er wel rekening mee dat je bij sommige iconen ook de maker ervan moet vermelden in ruil voor het gratis gebruik van zijn of haar designs. Dat kan je op een van jouw informatiepagina's of bij jouw posts.

En nu, het lijstje:

Ik hoor je al zeggen: "Een Instragram wat!?". Toen ik de naam voor het eerst hoorde, dacht ik net hetzelfde. Deze term intrigeerde mij, want in de natuur is een pod een engelse term voor een groep dolfijnen die samenleven en elkaar ondersteunen.

Wat is een Instagram pod?

Bij Instagram pods, of ook wel engagment groups, is het eigenlijk net hetzelfde als bij de dolfijnen: Het is een exclusief groepje mensen die samenwerken om ieders Instagram profiel te laten groeien.

Waarom zou je dat doen?

Mooie en aantrekkelijke afbeeldingen zijn heel belangrijk als het gaat om betrokkenheid te verhogen van jouw lezers, vrienden en volgers. Pas wanneer je goed beeldmateriaal gebruikt, zal jouw bezoekers makkelijk een reactie achterlaten of jouw posts verder verdelen in hun netwerk. Maar wat als je zelf geen talent hebt in Photoshop? Dan komt Canva in het vizier!

De laatste jaren is Instagram uitgegroeid van een eenvoudig deelplatform voor foto's tot een wereldwijde marketingtool die door de grootste bedrijven ter wereld ingezet wordt.

Er wordt geschat dat meer dan 30% van de internetgebruikers ook een account heeft bij Instagram en de helft ervan logt zelfs dagelijks aan. Dat zijn indrukwekkende cijfers en daarom gaan we na waarom Instagram voor jouw zaak interessant kan zijn. 

Stuur ons een berichtje

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.