Zelfs in Corona-tijd help ik mijn klanten uit de nood!

Robin en Stef van Bode BV (@bodebv) hadden heel dringend een nieuwe website nodig mét geïntegreerde webshop, aanbiedingen, betaalfaciliteiten en voorraadbeheer. Daarnaast gaan we ook op zoek naar de beste social media strategie voor een optimale conversie van bezoeker tot klant.

Ben je er klaar voor om je Instagram uitstraling naar het volgende niveau te brengen? Wanneer je zelf Instagram Stories Highlights gaat maken, dan draagt dat bij tot jouw persoonlijk of zakelijke uitstraling of brand. Deze Instagram Stories Highlights zijn een fantastische manier om belangrijke informatie over jouw brand direct te delen via je Instagram profiel.

Je zoekt een icoontje om je online grafics op te smukken, je website te verrijken of je Instagram Stories Highlights covers te maken?

Hier heb je alvast een overzicht van 50 websites die gratis iconen aanbieden. Als je hier je keuze niet in vindt, dan laat je best een set ontwikkelen door een grafisch designer ;-)
Hou er wel rekening mee dat je bij sommige iconen ook de maker ervan moet vermelden in ruil voor het gratis gebruik van zijn of haar designs. Dat kan je op een van jouw informatiepagina's of bij jouw posts.

En nu, het lijstje:

Ik hoor je al zeggen: "Een Instragram wat!?". Toen ik de naam voor het eerst hoorde, dacht ik net hetzelfde. Deze term intrigeerde mij, want in de natuur is een pod een engelse term voor een groep dolfijnen die samenleven en elkaar ondersteunen.

Wat is een Instagram pod?

Bij Instagram pods, of ook wel engagment groups, is het eigenlijk net hetzelfde als bij de dolfijnen: Het is een exclusief groepje mensen die samenwerken om ieders Instagram profiel te laten groeien.

Waarom zou je dat doen?

LinkdIn Video

Vaak zeggen beelden gewoon meer dan woorden. Met video’s kan je emoties oproepen, kijkers echt met je meenemen of ze iets leren, informatie delen en hen jouw verhaal vertellen. Sinds deze zomer kan je met de mobiele app van LinkedIn video's delen met je volgers op LinkedIn. En enkele weken geleden is dit ook via de vaste computer beschikbaar geworden.

Hoe ga je te werk?

Webmindz - Blog - Rekrutering via social media

Onlangs vroeg een bedrijfsleider me advies om geschikt personeel te vinden. Hij had al verschillende pogingen ondernomen, maar zelden vond hij een geschikte kandidaat. Nochtans gaat het om een moderne KMO met een goed gevuld orderboekje met IT-projecten in verschillende sectoren. De personeelsleden zijn zeer tevreden, loyaal en marktconform betaald. De sfeer is er top en de baas organiseert regelmatig een team-event om de groepsfeer te versterken. En toch, een nieuwe collega vinden…het loopt niet altijd zo vlot.

Mooie en aantrekkelijke afbeeldingen zijn heel belangrijk als het gaat om betrokkenheid te verhogen van jouw lezers, vrienden en volgers. Pas wanneer je goed beeldmateriaal gebruikt, zal jouw bezoekers makkelijk een reactie achterlaten of jouw posts verder verdelen in hun netwerk. Maar wat als je zelf geen talent hebt in Photoshop? Dan komt Canva in het vizier!

Net zoals elke LinkedIn-gebruiker, krijg jij ook wel eens LinkedIn uitnodigingen van mensen die je helemaal niet kent. Maar hoe ga je daar professioneel mee om?

Je kan natuurlijk elke onbekende gewoon weigeren, maar misschien zit er wel iemand tussen die onverwacht interessant is om jouw doelen te helpen bereiken. En daarom evalueer je de uitnodigingen best vooraleer je een uitnodiging accepteert...of weigert.

Blog ideeën

Heb je soms wel eens moeite om inspiratie te vinden voor een nieuw blogartikel? Dan zijn deze 5 tips misschien iets voor jou.

De laatste jaren is Instagram uitgegroeid van een eenvoudig deelplatform voor foto's tot een wereldwijde marketingtool die door de grootste bedrijven ter wereld ingezet wordt.

Er wordt geschat dat meer dan 30% van de internetgebruikers ook een account heeft bij Instagram en de helft ervan logt zelfs dagelijks aan. Dat zijn indrukwekkende cijfers en daarom gaan we na waarom Instagram voor jouw zaak interessant kan zijn. 

Stuur ons een berichtje

Volg ons

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van hot news over sociale media en webdesign.